Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nati fan oldalak képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Nati fan oldalak - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Nati fan oldalak
Keresés
Találatok száma - 19 db
 Mindig csak Nati!

Mindig csak Nati!

Natalia Marisa Oreiro Iglesias (Poggio Bourie) 1977. május 19-én született Montevideóban (Uruguay). 1992-ben és 1993-ban már a színpadon próbálgathatta énekesnői tehetségét. Oldalamon ehhez hasonló információkkal várlak!

Cholitoo

Cholitoo

Natalia Oreiro híreket, pletykákat tartalmaz az oldal. Ezenkívül természetesen minden további infót, képet, videót, amit egy fan-tól elvárhatsz. Nézd meg az oldalt, tölts le zenéket, szövegeket, videókat, és szavazz!

Fan site

Fan site

Ez az oldal a gyönyörű díváról Natalia Oreiroról szól, itt mindent megtudhatsz az argentin szépségről, szinész munkájáról, életéről, friss infókat találsz!

Flor és Nati fans

Flor és Nati fans

Az oldal témája: Flor és Nati (Csacska Angyal, Sos Mi Vida) Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban Florral, Natival vagy a Csacska, illetve SMV más szereplöivel. Ez csak 1 fan oldal! Viszont ha kérdésed van a szereplőkkel kapcsolatban, vagy te is egy fan vagy, akkor mindenképp látogass el ide!

Ilyen volt, ilyen lett

Ilyen volt, ilyen lett

Natalia Oreiro - Képekben a változás: Natalia Oreirót a hazai közönség elsősorban a Vad angyal sztárjaként ismeri.

Minden ami Natalia Oreiro

Minden ami Natalia Oreiro

Az oldal kizárólag Natalia Oreiroval foglalkozik! Hírek, cikkek, érdekességek, képek, videók, filmek, sorozatok, és sok más egyéb ami Nati :D

Natalia oreiro a Facebook-on!

Natalia oreiro a Facebook-on!

A Facebook egy közösségi oldal, mely összeköt barátaiddal és azokkal, akikkel együtt dolgozol, tanulsz vagy egyszerűen körülötted élnek. A Facebook segítségével kapcsolatot tarthatsz ismerőseiddel, korlátlan mennyiségű fényképet tölthetsz fel, hivatkozásokat és videókat oszthatsz meg, valamint többet megtudatsz ismerőseidről, akikkel nap mint nap találkozol. Figyelmeztetés: a Natalia Oreiro Hungarian Fan Page, nem Nati által létrehozott oldal a facebook-on hanem a rajongói által létrehozott Fan oldal, ahol öszegyűlhetnek Nati rajongói és megvitathatják észrevételeiket!

Nati -Sosmivida

Nati -Sosmivida

Ennek az oldalnak a témája a Natalia Oreiro, Facundo Arana és Argentína népszerű sorozata a Sos mi vida! Híreket, a sorozathoz kapcsolódó levélpapírokat, képeket és háttereket is letölthetsz az oldalról!

Nati és Flor fan oldal

Nati és Flor fan oldal

Ezen az oldalon Natalia Oriero és Florencia Bertotti életéről tudhatok meg mindent! Filmekkel, párkapcsolatokkal kapcsolatos pletykák biztos forrása!

Hirdetés
Nati Fan Site

Nati Fan Site

Elindult a honlap, szép rózsaszín designal, a Natalia Oreiro menüben van sok információ a színésznőről. Ráadásul egy autógramm címet és az Extráknál karaoke-t találsz! Jó böngészgetést és dalolászást!

Nati Oreiro

Nati Oreiro

Ezen az oldalon találhatsz több olyan érdekességet mint pl.: Nati dalai magyarul, képek, videók, hírek, újdonságok és minden ami csak egy rajongói szem szájnak ingere!

Nati rajongói oldal

Nati rajongói oldal

Tudtad-e, hogy Natalia Oreiro... ... titokban ment férjhez Ricardo Mollo zenészhez? ... a Cleopatra című argentin mozifilm kedvéért egészen rövidre vágatta a haját? ... négy évig élt Pablo Echarri színésszel? ... kislányként kórusban énekelt? ... és családja húsznál többször költözködött? ... Tu Veneno című albumát 2001-ben Latin Grammy-díjra jelölték, melyet végül Christina Aguilera nyert meg? ... Brazíliában, egy hajó fedélzetén, romantikus körülmények mondta ki az igent? Ha nem, akkor ez az oldal épp neked való!

Simplemente Natalia Oeiro

Simplemente Natalia Oeiro

Az oldal Natalia Oreiro filmjeivel, sorozataval, életével és munkásságával foglalkozik. Ismerős ez a név, igaz? Natalia Marisa Oreiro Iglesias, aki idén ünnepelte 32. születésnapját, a Vad angyallal vált népszerűvé. Ennek a névnek a hallatán rögtön eszünkbe jut a cserfes Milagros és a sármos Ivo története, mely annyi ember szívébe belopta magát. De csak ennyi lett volna? Nem! Ez a név tovább él a köztudatban, és egyre magasabb szintet hódít meg. Argentínában, a házájában még mindig nagy rajongótábora van, akik nap mint nap figyelik a híresség lépéseit. És attól még, hogy nem róla cikkeznek az újságok, még mindig nagy hírnévnek örvend, és egyre nagyobb szintet ér el a szakmájában.

SOS mi vida, patito feo

SOS mi vida, patito feo

Ez az oldal a remek színésznővel Natalia Oreiroval és a sorozataival foglakozik: az Sos Mi Vida-val, a Muneca Brava-val és a Patito Feoval! Az oldal ismét egy rajongó munkáját dícséri, aki letölthető extrákkal, képekkel kedveskedik látogatóinak.

Sweetly Nati

Sweetly Nati

Natalia-t mindenki úgy ismerte meg, mint egy vad, angyali teremtés, akinek sok nehézséggel kellett szembenéznie, amíg meg nem találta a boldogságot Ivo oldalán. Ez az alakítása az egész világot bejárta. Sokan azt hitték, hogy elhamarkodta a házasságát a nála 20 évvel idősebb rockzenésszel .....

Sztárlexikon

Sztárlexikon

Natalia Oreiro közösségi sztáradatlapja. Tudj meg róla mindent és barátkozz a többi rajongóval! Életrajz, adatok, képek, háttérképek, vélemények.

Te vagy az életem, Natalia Oreiro fanok

Te vagy az életem, Natalia Oreiro fanok

Remélem,hogy elnyeri tetszéseteket ez a honlap! Itt sok mindent megtalálsz a 'Sos mi vida'-ról, vagy ha úgy a 'Te vagy az életem'-ről! Most még le tudsz menteni dolgokat, de talán nem sokáig, úgyhogy használd ki!

Tuti menü