Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi weboldalak képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Külföldi weboldalak - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Külföldi weboldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Argentin oldal

Argentin oldal

Nati Argentin fanjai által készített oldal Argentínából eredeti nyelven. Az oldalon a szokásos képek, hírek mellett saját készítésű videókat és interjúkat is találhatsz Natalia-val! Fórumozz hát az argentin fanokkal, ismerkedjetek, osszatok meg minél több információt egymással!

Cseh oldal

Cseh oldal

Natalia Oreiro Csehországban élő fanjai által létrehozott honlap, ahol Natiról találhattok érdekességeket cseh nyelven.

Görög oldal

Görög oldal

Ezen az oldalon különböző érdekességeket találhatsz Nataliaról és görögországi látogatásáról görög nyelven. Ha túl teszi magát az ember az oldal egyszerűségén, akkor egy-két menüpontban érdekes gyűjteményt is találhat.

Nati site

Nati site

Egy oldal melynek desing kivitelezésében Nati is részt vett.... minden tömör, lényegretörő, d mégis sok érdekes információ röviden Natalia Oreiro-val kapcsolatban :).........

Orosz oldal

Orosz oldal

Ezen az oldalon Natalia Oroszorszában élő rajongóitól kaphatsz érdekes híreket, találhatsz továbbá képeket, videókat és információkat.

Orosz oldal 2

Orosz oldal 2

Újabb oldal az oroszországi fanoktól, mely még több hírrel, letölthető dolgokkal és képekkel rendelkezik.

Spanyol oldal

Spanyol oldal

Képek, hírek, videók egyenesen Spanyolországból, Natalia spanyol fanjaitól. Fórumozz a spanyol fanokkal, ismerkedjetek, osszatok meg minél több információt egymással kedvelt színésznőtökkel kapcsolatban!

Török oldal

Török oldal

Ez Natalia törökországi rajongói által készített weboldal! 2 nyelven is elérhető törökül és angolul! Nati törökországi látogatásáról és ottani hírnevéről tudhatnak meg részleteket.

Tuti menü