Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Natalia Oreiro linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Natalia Oreiro képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
 Mindig csak Nati!

Mindig csak Nati!

Natalia Marisa Oreiro Iglesias (Poggio Bourie) 1977. május 19-én született Montevideóban (Uruguay). 1992-ben és 1993-ban már a színpadon próbálgathatta énekesnői tehetségét. Oldalamon ehhez hasonló információkkal várlak!

90-60-90 modelos

90-60-90 modelos

A sorozatban Natalia Oreiro játsza Lucía Peralta szerepét. A sorozat egy 16 éves lányról, Loláról és egy 20 éves fiúról, Octavioról szól. Lola elmegy abba a házba dolgozni, ahol Octavio, a dúsgazdag fiú él családjával. Octavio menten beleszeret, és Lola is viszonozza ezt az érzést. Octavio szülei azonban nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot...

A Vad Angyalt faggattuk

A Vad Angyalt faggattuk

A Vad angyal sorozat népszerû sztárja, Natalia Oreiro, újra Magyarországra látogatott... Natalia második alkalommal járt itt nálunk és interjút adott, melyben élményeiről, dalairól és filmjeiről faggatták. Ő pedig kedvesen válaszolt a feltett kérdésekre.

Angyali ez a lány!

Angyali ez a lány!

"Senki nem vádolhat azzal, hogy rajongok a szappanoperákért, de a Vad angyal kivétel. Zsófi lányom vett rá, hogy esti meséjét cseréljük fel a kis cselédlány kalandjaira, aztán én is ott ragadtam vele a tévé előtt. Hogy miért? Talán mert Natalia Oreiro játéka olyan magával ragadó, mint a dalai, és árad belőle a felszabadultság. Ez a lány az életben is ilyen?"

Argentin oldal

Argentin oldal

Nati Argentin fanjai által készített oldal Argentínából eredeti nyelven. Az oldalon a szokásos képek, hírek mellett saját készítésű videókat és interjúkat is találhatsz Natalia-val! Fórumozz hát az argentin fanokkal, ismerkedjetek, osszatok meg minél több információt egymással!

Cambio dolor

Cambio dolor

Natalia Oreiro Cambio dolor című számának videoklipje, mely a Vad angyal című sorozatának főcímdala is egyben. Nézd meg Te is!

Cambio dolor

Cambio dolor

Ez Nati nagysikerű sorozatának a Vad angyal című sorozat főcímdalának szövege. Biztos téged is érdekel, hogy korunk egyik legsikeresebb telenovellájának főcímdala miről is szól... Ezen az oldalon eredeti nyelven elolvashatod és letöltheted a szöveget!

Carla Peterson

Carla Peterson

Minden, amit a színésznőről tudni lehet! Igazi rajongói oldal, melyen megismerheted gyermekkorát, karrierjét, filmjeit! Kicsit róla: Carla Peterson, színésznő, 32 éves. Komikus szerepeket játszik a TV-ben és a színházban. Hajadon, vőlegény nélkül és nem is siet ez ügyben.

Cholitoo

Cholitoo

Natalia Oreiro híreket, pletykákat tartalmaz az oldal. Ezenkívül természetesen minden további infót, képet, videót, amit egy fan-tól elvárhatsz. Nézd meg az oldalt, tölts le zenéket, szövegeket, videókat, és szavazz!

Hirdetés
Cseh oldal

Cseh oldal

Natalia Oreiro Csehországban élő fanjai által létrehozott honlap, ahol Natiról találhattok érdekességeket cseh nyelven.

Csiszár vs. a Vad angyal

Csiszár vs. a Vad angyal

... például nem hajlandó vele bemutatni a színészek műcsókját, pedig a másik nagyon rámegy a témára. A férfiközönség viszont nincs tőle elbűvölve, annál jobban tetszenek neki a műsorvezető kérdései. Nem vagyok biztos benne, hogy a nézők értékelték a kiérdemesült hippi műsorvezető individuális gesztusait. Én mindenesetre szívesebben láttam volna az interjút Fábry Sándorral.

Cuesta arriba cuesta abajo

Cuesta arriba cuesta abajo

Natalia Oreiro Kachorra című telenovellájának főcímdalának videoklipje. A klip minőségileg nem tartozik a legjobbak közé, viszont a dal a pörgős-, táncos dallamokat kedvelőknek biztosan tetszeni fog!

Dalok magyarul

Dalok magyarul

Natalia Oreiro dalait, lefordították magyar nyelvre, ha esetleg szeretnéd tudni, és még nem tudod, mit jelentenek Nati dalai szövegei, mert nem tudtad lefordítani őket, hogy meg értsd itt a remek alkalom ahhoz, hogy megtudd, elég 1 kattintás, és, már láthatod is :)

Dalszöveg.hu

Dalszöveg.hu

194.840 dalszöveg 4.459 előadótól. ABC és album szerint rendezve, keresővel. A Dalszöveg.hu a Magyar és külföldi dalszövegek gyűjteménye! A gyűjtemény több Natalia Oreiro dalszöveget is tartalmaz, melyeket érdemes megnézni!

De tu amor

De tu amor

Natalia Oreiro De tu amor című számának klipje, melyben kétség kívül megmutatkozik Nati átváltozóképessége! A dal az idő és szerelem elmúlásáról szól.

Diego Ramos

Diego Ramos

Diego Ramos volt Nati sorozatbeli partnere a Híresek és Gazdagokban és a Vad angyalban is jól helytált mellette pár rész erejéig. Ő volt ugyanis a Vad angyal Sergioja, Milli vőlegénye. játszott még a következő filmekben: - 2000. Latin szerelem sorozat (Amor latino) - 1998. Casablanca sorozat - 1998. Végtelen nyár sorozat

Egy argentin New York-ban

Egy argentin New York-ban

A film egy 17 éves lányról szól, aki a nyári szünidőben elutazik Argentínából New York-ba (elvileg 2 hónapra). A bonyodalmat az okozza, hogy miután letelik a szünidő nem tér haza. Apja úgy dönt, hogy utána megy és hazahozza a lányát, ám neki már más tervei vannak...

Tuti menü