Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek/Cikkek képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Hírek/Cikkek - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Hírek/Cikkek
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Vad Angyalt faggattuk

A Vad Angyalt faggattuk

A Vad angyal sorozat népszerû sztárja, Natalia Oreiro, újra Magyarországra látogatott... Natalia második alkalommal járt itt nálunk és interjút adott, melyben élményeiről, dalairól és filmjeiről faggatták. Ő pedig kedvesen válaszolt a feltett kérdésekre.

Angyali ez a lány!

Angyali ez a lány!

"Senki nem vádolhat azzal, hogy rajongok a szappanoperákért, de a Vad angyal kivétel. Zsófi lányom vett rá, hogy esti meséjét cseréljük fel a kis cselédlány kalandjaira, aztán én is ott ragadtam vele a tévé előtt. Hogy miért? Talán mert Natalia Oreiro játéka olyan magával ragadó, mint a dalai, és árad belőle a felszabadultság. Ez a lány az életben is ilyen?"

Csiszár vs. a Vad angyal

Csiszár vs. a Vad angyal

... például nem hajlandó vele bemutatni a színészek műcsókját, pedig a másik nagyon rámegy a témára. A férfiközönség viszont nincs tőle elbűvölve, annál jobban tetszenek neki a műsorvezető kérdései. Nem vagyok biztos benne, hogy a nézők értékelték a kiérdemesült hippi műsorvezető individuális gesztusait. Én mindenesetre szívesebben láttam volna az interjút Fábry Sándorral.

Egy tuti színésznő!

Egy tuti színésznő!

A legjobb helyre érkeztél, ha valamilyen filmről vagy színészről keresel információt. Tőlünk megtudhatod, hogy az egyes filmek miről is szólnak, kik játszanak bennük, sőt még néhány képet is láthatsz belőlük, amiből aztán újabb következtetéseket vonhatsz le az adott filmmel kapcsolatban. Pluszként pedig minden filmnél ajánlunk neked néhány másik filmet, melyet érdemes megnézned, ha az adott filmet kedvelted. Színészeinkről és a többi filmes stábtagról pedig komplett filmográfiákat olvashatsz, néhány képet láthatsz róluk, hogy eszedbe juttassuk, kik is ők. Pluszként pedig mindegyiküknél leírjuk neked, kik azok a filmesek, akikkel a legtöbbször együtt dolgoztak.

Jön a Vad Angyal!

Jön a Vad Angyal!

Natalia Oreiro és Facundo Arana közös sorozatának a Te vagy az életemnek bejelentése. "Te vagy az életem címmel új argentin sorozat indul az RTL Klubon. A történet hőse a Vad angyalból jól ismert Natalia Oreiro, és Facuno Arana. "

Natalia különböző arcai

Natalia különböző arcai

Natalia Oreiro nagyon egyedi, sokszínű és ami a leginkább széppé teszi, az a személyes kisugárzása, kedvessége, közvetlensége és varázsa. Natalia mindig képes megújulni, olyannyira, hogy volt, hogy rá sem ismertünk (szőkén, rövid hajjal).

natalia Oreiro modellt állt a Greenpeace-nak!

natalia Oreiro modellt állt a Greenpeace-nak!

Natalia Oreiro uruguayi színésznő a főszereplője a Greenpeace Argentína erdők védelmében indított új kampányának. Egy fotózáson testére vetített erdős képekkel meztelenül pózol, előrehaladott terhességével büszkélkedve. :)

Nati a Turmalina albumáról

Nati a Turmalina albumáról

Natalia Oreirónak eddig 4 albuma jelent meg: az első, a Natalia Oreiro 1998-ban; ezt követte a Tu veneno 2000-ben. Harmadik albumát 2001-ben adta ki, Natalia Oreiro 2001 címmel, Natalia első két albumáról tartalmaz egy válogatást, valamint megtalálható rajta még pár remix, kép és videoklip is. 2002-ben Turmalina címmel megjelent negyedik albuma, mely a megjelenés hetében már vezette az argentin toplistákat. Igaz, könnyű dolga volt a színész-énekesnőnek, hiszen új véget nem érő sorozata a Kachorra is ebben az időben indult útjára.

Nati szült

Nati szült

Natalia Oreiro latin amerikai színésznő és énekesnő csütörtökön hozta világra első gyerekét. A 34 éves énekesnő császármetszéssel szült

Hirdetés
Nati találkozik a hasonmásával

Nati találkozik a hasonmásával

A Vad angyalból ismert Natalia Oreiro 2001. szeptember 28-án, pénteken érkezett Buenos Airesből a Ferihegyi reptérre. Az előzetes tervek alapján még az érkezése napján találkozott a sajtó képviselői mellett a különböző játékok nyerteseivel, többek közt az RTL Klub Natalia Oreiro hasonmás győztesével.

Szőkén és pucéran csábít a buja Vad angyal

Szőkén és pucéran csábít a buja Vad angyal

Szexi fotó: A forróvérű bombázó szőke fürtjeivel dögösebb, mint valaha - a képek magukért beszélnek! Anyaszült meztelenül, mindössze egy leheletvékony fehér kelmét maga előtt tartva pózol a szappanopera-rajongók kedvence, Natalia Oreiro.

Töltse a délutánjait Monita-val!

Töltse a délutánjait Monita-val!

Második szappanoperájában, a 'Te vagy az életem' című teleregényben egy szenvedélyes szerelem kialakulását és kibontakozását követhetik nyomon a nézők hétről hétre. Dél-amerikai hangulat, temperamentum, és sok-sok romantika!

Tuti menü