Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Fanpop fórum

Fanpop fórum

Fanpop közösségi oldal a Natalia Oreiro rajongóknak, ahol megoszthatják élményeiket, véleményeiket, megismerkedhetnek és felvehetik a kapcsolatot a többi Natalia Oreiro rajongóval. Rajongói oldal képekkel, videókkal és sok extrával (háttérképek, fórumok, szavazások, hírek stb.)!

Filmkatalógus fórum

Filmkatalógus fórum

Filmes fórumok. Fórum színészekről, filmekről, moziról... Rajongók írták: " Hogy miért szeretem Natit? - Mert egy fantasztikus ember, nem lett beképzelt mint egyes amerikai színészek, énekesek. Megmaradt az az ember, aki volt. Egy mérhetetlenül kedves, aranyos és jólelkű lány. - Mert egy tehetséges színésznő. Nála jobbat nem is ismerek! Nem csak sírni tud, mint egyes szappanoperákban a főszereplők. Hanem nevetni is, minket nevettetni."

Magyar fórum

Magyar fórum

Ismerkedj meg más Nati fanokkal és tudj meg minél több új információt a sztárról! Cserélj, adj el, vagy vegyél különböző tárgyakat Natalia Oreiróval kapcsolatban. Az oldalon keresztül lehetőséged van Natinak levelet írni akár arról, hogy miért szereted.

Mommo

Mommo

Szólj hozzá Te is Nati életrajzához :)))))))) mondd el mi avéleményed életútjáról és munkásságáról.....

Oreirovideo

Oreirovideo

Csevegj Nati fanjaival, tölts le minél több magyar és külföldi nyelvű videót, ismerkedj meg más fanokkal is és kérj tanácsot ha kell!

Sos mi vida fórum

Sos mi vida fórum

Vesézzétek ki a Te vagy az életem sorozatot és tudjatok meg egymástól minél több újdonságot Natalia-ról:) A fórumozók tollából: "Köszi az új infókat!!! Nagyon sok érdekeset lehet megtudni kedvenceinkről. " "Amúgy én azt sem tudtam,hogy a nővére designer. Köszi az infót!!!"...

Story tv fóruma

Story tv fóruma

Mindenki jöjjön ide, aki szereti a Vad angyal sorozatot, Natit, Facut, a Te vagy az életemet és mindent, ami velük kapcsolatos! Fórumozók írták: "Le a Vad angyal cikizőkkel! Én imádom ezt a sorozatot!" "A KEDVENCEM és az IMÁDOM nem szó arra hogy mennyire bírom Natit és Facut!!!!!!! "

Te vagy az életem fórum

Te vagy az életem fórum

Ezen fórumon olyan embereket találsz akik szeretik és foglalkoznak Natival és a Te vagy az életem című sorozatával, ha kíváncsi vagy és minél többet szeretnél tudni kérdezz tőlük bátran! "Mindenki aki csak ide látogat írja le, hogy ki és miért a kedvence a sorozatban! Nekem Mono-n és Martinon kívül Cooky, mert olyan édes:), Deby mert olyan butácska, és sokat segít majd Martinnak és Mono-nak. Turka, mert szimpi és nagyon sokat segít Mono-nak! Alfredo, Mercedes, szintén ezekért az okokért!"

Tuti menü