Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmbéli partnerei képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Filmbéli partnerei - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Filmbéli partnerei
Keresés
Találatok száma - 4 db
Carla Peterson

Carla Peterson

Minden, amit a színésznőről tudni lehet! Igazi rajongói oldal, melyen megismerheted gyermekkorát, karrierjét, filmjeit! Kicsit róla: Carla Peterson, színésznő, 32 éves. Komikus szerepeket játszik a TV-ben és a színházban. Hajadon, vőlegény nélkül és nem is siet ez ügyben.

Diego Ramos

Diego Ramos

Diego Ramos volt Nati sorozatbeli partnere a Híresek és Gazdagokban és a Vad angyalban is jól helytált mellette pár rész erejéig. Ő volt ugyanis a Vad angyal Sergioja, Milli vőlegénye. játszott még a következő filmekben: - 2000. Latin szerelem sorozat (Amor latino) - 1998. Casablanca sorozat - 1998. Végtelen nyár sorozat

Facundo Arana

Facundo Arana

Ez az oldal Facundo Aranáról Nati partneréről szól, akivel együtt játszott a Vad angyalban és a Te vagy az életemben is, majd egy kis időre feltűnt az Egy Argentin Moszkvában című sorozatban is!

Pablo Rago

Pablo Rago

Natalia Oreiro Kachorra - Az ártatlan szökevény című sorozatának férfi főszereplője. Pablo Rago (születési neve Ragonese) 1972. szeptember 24-én született Buenos Aires-ben, Argentínában. Argentin színész. Pablo első szerepét 1979-ben kapta a Novia de Vacaciones című telenovellában.

Tuti menü