Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A dalok szövege képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

A dalok szövege - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » A dalok szövege
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cambio dolor

Cambio dolor

Ez Nati nagysikerű sorozatának a Vad angyal című sorozat főcímdalának szövege. Biztos téged is érdekel, hogy korunk egyik legsikeresebb telenovellájának főcímdala miről is szól... Ezen az oldalon eredeti nyelven elolvashatod és letöltheted a szöveget!

Dalok magyarul

Dalok magyarul

Natalia Oreiro dalait, lefordították magyar nyelvre, ha esetleg szeretnéd tudni, és még nem tudod, mit jelentenek Nati dalai szövegei, mert nem tudtad lefordítani őket, hogy meg értsd itt a remek alkalom ahhoz, hogy megtudd, elég 1 kattintás, és, már láthatod is :)

Dalszöveg.hu

Dalszöveg.hu

194.840 dalszöveg 4.459 előadótól. ABC és album szerint rendezve, keresővel. A Dalszöveg.hu a Magyar és külföldi dalszövegek gyűjteménye! A gyűjtemény több Natalia Oreiro dalszöveget is tartalmaz, melyeket érdemes megnézni!

Me muero de amor

Me muero de amor

A Me muero de amor az 1999-ben megjelent Natalia Oreiro című albumról jól ismert dal. Eredeti nyelven szövegét itt elolvashatod! Ezen kívül egy-két menüpontban további érdekes extrát is találhatsz.

Tu veneno

Tu veneno

Ez a Tu veneno (A te mérged) című album névadó dalának szövege eredeti nyelven! A Tu veneno album slágerein kívül a Turmalina egyes dalainak szövegét is megtalálhatod az oldalon!

Tuti menü