Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videoklippek képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Videoklippek - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Videoklippek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cambio dolor

Cambio dolor

Natalia Oreiro Cambio dolor című számának videoklipje, mely a Vad angyal című sorozatának főcímdala is egyben. Nézd meg Te is!

Cuesta arriba cuesta abajo

Cuesta arriba cuesta abajo

Natalia Oreiro Kachorra című telenovellájának főcímdalának videoklipje. A klip minőségileg nem tartozik a legjobbak közé, viszont a dal a pörgős-, táncos dallamokat kedvelőknek biztosan tetszeni fog!

De tu amor

De tu amor

Natalia Oreiro De tu amor című számának klipje, melyben kétség kívül megmutatkozik Nati átváltozóképessége! A dal az idő és szerelem elmúlásáról szól.

Esclava

Esclava

Natalia Oreiro Esclava című számának klipje melyet a nők bántalmazása elleni kampány részeként készítettek. A klipben szereplők is ilyen helyzetben élő emberek életéből mutat be szomorú képsorokat.

Me muero de amor

Me muero de amor

Nati Me muero de amor című fájdalmas szerelmes számának videoklipje és szövege egy helyen! A dal egy nőről szól, akit szerelme szó nélkül elhagyott és neki lassan el kellett fogadnia, hogy a jövőben már nem lehetnek újra együtt.

Que si que si

Que si que si

Natalia Oreiro nagyszerű mozifilmjének az Egy Argentin New York-ban című film betétdalának videoklipje. A klipben a film részleteiből láthatunk válogatást.

Rio de la plata

Rio de la plata

A "Tu Veneno" egy pop-rock stílusú album egy kis andalúz zenével keverve; a 15 dal között szerepel a "Basta de ti", melyet Natalia együtt készített Fernando Lopez Rossival, a "Rio de la Plata", mely Natalia életéről szól, valamint a "Que pena me das" című szám, melyet Andres Calamaro külön Natalia számára írt.

Tu veneno

Tu veneno

Natalia Oreiro egyik nagysikerű számának klipje melynek nevét 2. nagy albuma is viseli. A dal ismét egy zűrös párkapcsolatot mutat be, melyben jelen esetben a nő szabadulna régi kapcsolatából, viszont a férfi nem engedi továbblépni.

Tuti menü