Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sorozatok képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Sorozatok - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Sorozatok
Keresés
Találatok száma - 5 db
90-60-90 modelos

90-60-90 modelos

A sorozatban Natalia Oreiro játsza Lucía Peralta szerepét. A sorozat egy 16 éves lányról, Loláról és egy 20 éves fiúról, Octavioról szól. Lola elmegy abba a házba dolgozni, ahol Octavio, a dúsgazdag fiú él családjával. Octavio menten beleszeret, és Lola is viszonozza ezt az érzést. Octavio szülei azonban nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot...

El Deseo

El Deseo

Natalia Oreiro 2004-es sorozata, mely eredeti nyelven található csak meg. Mivel Magyarországra nem jutott még el, így nem is fordították le. A filmben Natalia szőkére van festve, így szinte felismerhetetlen. A film betétdala a Light my fire című - kissé erotikus beütésű - szám, mely Natalia stílusához képest kissé szokatlan.

Híresek és Gazdagok

Híresek és Gazdagok

Ez a sorozat majdnem olyan mint a Rómeó és Júlia története, mivel itt is van 2 szerelmes, kiknek családjaik harcban állnak egymással. Rögös út vezet ahhoz, hogy Valeria (Natalia Oreiro) és Diego (Diego Ramos) végre boldogok lehessenek, mivel Diego apja önmaga helyett börtönbe csukatja Valeria apját és így a két szerelmesnek külön kell válniuk. A szálakat még az is bonyolítja, hogy gyermekük is születik akit elrabolnak...

Te vagy az életem

Te vagy az életem

A Te vagy az életem kicsit hasonlít a Vad angyalhoz csak épp komédiás részekkel fűszerezve. Két főszereplője Esperanza "La Monita" Munoz (Nati Oreiro), aki egy pehelysúlyú boxoló és Martin Quesada (Facu Arana), aki sikeres üzletember és autóversenyző. Ha érdekel, hogy miként alakul sorsuk és hogyan kapcsolódik össze, akkor látogass el az oldalra.

Vad angyal

Vad angyal

Aki nem ismeri a Vad angyalt látogasson el erre az oldalra és ígérem nem fog csalódni! Leírhatnám, hogy miről szól, de félek elvesztené a varázsát! Érdekességek a filmmel kapcsolatban: - A Vad angyal történetének sarkalatos pontjai meglepő hasonlóságot mutatnak a Celeste c. sorozat cselekményével. Ennek oka az, hogy mindkét telenovellát Enrique Torres írta. - Ugyancsak érdekes, hogy a Celestében is játszik Arturo Maly (Federico) és Rodolfo Machado (Nestor), de pont fordított szerepben; ott ugyanis Arturo Maly játssza a főhős anyjának szeretőjét (és ebből kifolyólag ő gyermekének valódi apja), és Rodolfo Machado a főhősnő édesapját. - Natalia Oreiro későbbi sorozatában, a Kachorrában a Ramónt és Martha-t alakító színészekkel játszik együtt.

Tuti menü