Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmek képes leírás - Natalia Oreiro.tlap.hu
részletek »

Filmek - Natalia Oreiro.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nataliaoreiro.tlap.hu » Filmek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Egy argentin New York-ban

Egy argentin New York-ban

A film egy 17 éves lányról szól, aki a nyári szünidőben elutazik Argentínából New York-ba (elvileg 2 hónapra). A bonyodalmat az okozza, hogy miután letelik a szünidő nem tér haza. Apja úgy dönt, hogy utána megy és hazahozza a lányát, ám neki már más tervei vannak...

Mestertolvajok

Mestertolvajok

Ha érdekel nézd meg az oldalt. Ez egy 16 részes minisorozat, melyben Nati betörőt alakít. Sajnos a főszerep itt nem az Övé, de azért érdemes megnézni ezt a filmet is, hiszen mellékszereplőként is mindig nagyszerűt alakít!

Musica en espera - idegen nyelvű

Musica en espera - idegen nyelvű

Natalia Oreiro régi nagy kedvenc, akit az egész világ megismert! Bombaként robbant be a köztudatba annak idején a Vad angyallal, de manapság is nagy sikernek örvend hazájában. A Música en Epsera egy szórakoztató, romantikus vígjáték, melynek egyetlen egy célja van, az, hogy szórakoztasson. A főszerepben Natalia Oreiro mellett Diego Peretti és Norma Aleandro is ott van. Ez a trió pedig képes megalkotni a legnagyobb kikapcsolódást a tv képernyőjén keresztül. A filmet Magyarországon nem vetítették, de hozzánk is eljutott az interneten keresztül eredeti nyelven.

Nati filmlista

Nati filmlista

Natalia Oreiro, Actress: Música en espera. Natalia Marisa Oreiro Iglesias is an Uruguayan actress. She was born on May 19, 1977 in Montevideo and began studying theatre at the age of 8. Today her life passes between stage, cameras, premieres, recording studios, presentations and she is already a phenomenon. When was 12 years old, she presented herself for audition that needed child actors...

Nati rajongók filmes oldala

Nati rajongók filmes oldala

Natalia Oreiro filmjei leírásokkal, trailerekkel. Értékeld a filmeket, szólj hozzá, vitasd meg a többi rajongóval szerinted melyik filmben alakított legjobban, vagy ha van ötleted, esetleg valami kimaradt írd meg nyugodtan :)

Tuti menü